top of page

TARIEVEN

60 MINUTEN

75 Euro

90 MINUTEN

100 Euro

120 MINUTEN

130 Euro

Intake en nabespreking zijn in de prijs inbegrepen.

Massagetherapie valt onder natuurgeneeskundige behandelingen en daarmee onder de complementaire zorg. Als geregistreerde therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en voldoe ik aan strenge eisen.

Massagetherapie sessies worden gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars afhankelijk van je pakket. Neem hiervoor vooraf contact op met uw provider om misverstanden te voorkomen. Houd er rekening mee dat ontspanningsmassage niet onder deze polis valt en niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Als u vragen heeft of als u niet tevreden bent met de therapie of de voortgang, laat het mij dan zo snel mogelijk weten, zodat we uw zorgen onmiddellijk kunnen wegnemen. U kunt uw zorgen persoonlijk, per e-mail of via de telefoon kenbaar maken. Als u het gevoel heeft dat u de kwestie niet rechtstreeks met mij kunt bespreken, als de situatie het niet toelaat of als wij er samen niet uitkomen, kunt u kosteloos contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze persoon kan u onder meer helpen bij het formuleren van uw klacht of ontevredenheid en kan eventueel ook als bemiddelaar optreden. Zie voor meer informatie: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

VBAG Logo.png
RBCZ logo.png

TRAJECT

Zoek je verdieping en heb je een specifieke hulpvraag dan is een traject van meerdere sessies aanbevolen. Dit geldt voor mentale, emotionele en fysieke klachten.

5 Sessies

5 x 60 minuten:

350 Euro

5 x 90 minuten:

475 Euro

5 x 120 minuten:

625 Euro

10 Sessies

10 x 60 minuten:

650 Euro

10 x 90 minuten:

900 Euro

10 x 120 minuten:

1200 Euro

LEER REIKI

+/- 4 UUR

REIKI Graad 1 + Certificaat

160 Euro

+/- 4 UUR

REIKI Graad 2 + Certificaat

160 Euro

bottom of page