top of page
ANNA Massage Reiki Diet Coach outside in nature

Energy flows where attention goes

DEEP TISSUE/FASCIA MASSAGETHERAPIE

Deep tissue/fascia massage is een krachtige manier om je bindweefsel en spieren los te maken. Hierbij worden vastzittende plekken langzaam en diep gemasseerd om meer ruimte te creëren. Ook gebruik ik minder olie zodat ik het vernauwde bindweefsel los kan maken en kan verlengen. Deze krachtige massage vergroot de flexibiliteit in je weefsel, verbetert je postuur en brengt je lichaam weer in balans.

Voor wie?

Als je vastzittende spieren hebt

Als je pijn hebt in je spieren

Als je stijfheid voelt in je lichaam

Voor iedereen die fysiek heel actief is

Anna-foto's-massage-40.jpg
Anna-foto's-massage-52.jpg

PSOASMASSAGETHERAPIE

De Psoas is een spiergroep die diep in de buikholte ligt. Deze spier verbindt de wervelkolom met heupgewricht en dijbeen en is ook de enige spier die het onderlichaam met bovenlichaam verbindt. De Psoas staat in verbinding met ons zeenuwstelsel en kan daardoor invloed hebben op ons psychische en emotionele welzijn. Door langdurige stress kan deze spier zich vastzetten. Als deze spier te strak staat kunnen er klachten in onderrug, lies en heupgebied ontstaan maar ook bijvoorbeeld obstipatie, andere darmklachten of menstruatiepijn. Bij deze massage wordt je onderrug, lies, buikgebied en psoas gemasseerd. Het rekken, strekken en liften van je benen maakt deel uit van deze massage. Ook kijk ik of er spanning rond je middenrif zit.

Voor wie?

Als je lage rugpijn hebt

Als je chronische stress ervaart

Als je pijn aan SI gewricht hebt

Als je vage buikklachten hebt (menstruatiepijn, opstipatie)

Als je ademhaling chronisch hoog zit

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage gericht op lichamelijke en mentale ontspanning. Deze massage is bedoeld voor diegenen die hun lichaam en spieren op een vriendelijke manier willen laten ontspannen. Dit kan tegerlijkertijd verlichtend zijn voor pijnklachten. Bij deze massage werk ik vooral met vertraging en gebruik ik lange, verbindende strijkingen om je lichaam tot ontspanning te brengen. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, vermindert stress en pijn en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Voor wie?

Als je een gevoelig mens bent

Als je in een stressvolle periode zit of achter de rug hebt

Als je het gevoel hebt dat je overspannen bent

Als je gewoon iets lekkers voor je lichaam wilt doen

Ontspanningsmassage
Massage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Deze massage is speciaal afgestemd op jouw zwangere lichaam. Het is een massage waarbij ik minder stevig masseer en ook bepaalde drukpunten vermijd. Deze massage is geschikt om je te begeleiden in deze tijd van verandering. Het kan je ondersteunen bij ontspanning en als je last hebt van kleine kwaaltjes. Als je ontspant maak je oxytocine aan, een belangrijk hormoon wat bevorderend is voor de weeën. Ik heb een tafel speciaal voor zwangere vrouwen, waar je buik goed ondersteund wordt, dus je kunt lekker op je buik liggen. Vanaf 12 weken kun je bij mij terecht.

Voor wie?

Zwangere vrouwen die graag ontspanning willen

Zwangere vrouwen die kleine kwaaltjes hebben en hier extra aandacht voor willen

Zwangere vrouwen die moeilijk met de emotionele en lichamelijke verandering kunnen omgaan

bottom of page